Om KNM

Fakta om oss

  • KNM Trafiksystem AB startades år 1970.
  • Vi konstruerar våra produkter baserade på egna eller samarbetande arkitekters idéer. Självklart tillverkar vi även efter kundens egna idéer och önskemål.
  • Exempel på produkter är väderskydd, cykelparkeringar, papperskorgar, räcken, entrétak, pollare, bänkar och kundvagnsgarage.
  • GDPR policy
Väderskydd från KNM på Stenpiren i Göteborg
Väderskydd Stenpiren Göteborg

Historia om KNM

KNM Trafiksystem AB är ett företag baserat i Klippan som specialiserat sig på att tillverka och leverera trafiklösningar till det offentliga. Företaget grundades år 1970 av Knut Nilsson.

Sedan starten har KNM Trafiksystem AB arbetat med att utveckla och producera innovativa trafiklösningar för att förbättra trafiksäkerheten och trafikflödet. Företagets produkter omfattar bland annat väderskydd, cykelparkering, möbler, pollare, räcke, papperskorgar och mycket mer. KNM Trafiksystem AB har levererat mängder med lösningar för offentlig miljö. Till både statliga, kommunala och privata kunder i hela Sverige, och även export till andra länder.

Företagets huvudkontor ligger i Klippan och är utrustad med modern teknologi för konstruera högkvalitativa lösningar. KNM Trafiksystem AB har också ett eget lager med ett brett utbud av trafikprodukter för snabba och effektiva leveranser.

KNM Trafiksystem AB strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Företaget har samtidigt ett stark kundfokus och arbetar nära med sina kunder för att förstå deras behov och kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Genom att ha en nära relation med kunderna kan vi erbjuda en hög servicenivå och snabb återkoppling på frågor och förfrågningar.

Företaget har också ett starkt miljöengagemang och strävar efter att ha minimal påverkan på miljön genom hela produktionsprocessen. KNM Trafiksystem AB arbetar med att hitta miljövänliga alternativ i alla delar av verksamheten för att följa alla gällande miljöregleringar och krav.

I slutändan är KNM Trafiksystem AB en pålitlig partner för alla som behöver specifika lösningar. Detta genom företagets breda utbud av högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar, tillsammans med vårt starka kundfokus och miljöengagemang. Detta gör oss till ett ledande företag inom lösningar för trafik, utsmyckning, skydd, möblering i Sverige och internationellt.